Werken bij

Er staan een aantal grotere projecten op de planning. Om die projecten te kunnen realiseren is uitbreiding van ons team noodzakelijk. Ben jij een ervaren vakman of wil je dat graag worden? Ben je op zoek naar een gevarieerde baan en leuke collega’s? Dan ben je van harte welkom om kennis te komen maken! Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Actuele vacatures

Werken bij Balm – wie zijn wij?

Balm heeft een lange historie (60 jaar) als betonreparatie en -renovatie bedrijf. Wij zijn goed in het versterken, herstellen en beschermen van beton. Ook treedt Balm geregeld op als hoofdaannemer. We hebben ca. 60 medewerkers in dienst. Een groot gedeelte van onze medewerkers werkt op projecten van onze opdrachtgevers.

Betonreparatie Balm werken bijWerken bij Balm – wie ben jij?

Als jij bij Balm komt werken, werk je samen met betrokken collega’s en vakspecialisten. In teamverband voer je betonwerkzaamheden uit. Jij wordt gewaardeerd om jouw bijdrage aan ons gezamenlijke doel: het versterken, herstellen en beschermen van beton.

Wat bieden wij jou?

We hebben veel verschillende en uitdagende projecten door heel Nederland en in het buitenland, bijvoorbeeld: kantoren, woningen, flats, hotels, parkeergarages, zwembaden, viaducten, bruggen, tunnels, sluizen en vliegvelden. We bieden goede primaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw UTA en indien nodig een interne opleiding.