Over ons

Over ons: lang voordat het woord ‘betonrot’ in Nederland bestond, repareerde Balm al schades aan betonconstructies.

Balm versterkt, herstelt en beschermt beton

Balm is een gecertificeerd betonreparatie bedrijf met jarenlange kennis in huis en repareert, herstelt, verstevigt en beschermt vakkundig schades aan betonconstructies – zowel inwendig als uitwendig – van grote en kleine projecten voor de lange termijn. Dat doen we in de utiliteitsbouw, woningbouw, weg- en waterbouw en ook voor particulieren.

Over ons – Balm is specialist in betonreparatie

Functies van gebouwen en bouwconstructies veranderen in de loop der jaren. Net als de kwaliteitseisen, wetgevingen en normeringen. Dit heeft belangrijke gevolgen voor de belasting van deze gebouwen en constructies. Balm heeft alle know-how in huis om vakkundig groot- en kleinschalige projecten op innoveerde werkwijze tot een goed einde te brengen. Balm heeft oog voor de langetermijnvisie. Doordat wij direct contact met de markt hebben, kunnen we innovatief omgaan met nieuw gesignaleerde kansen.

Over ons – Balm als hoofdaannemer

Balm treedt geregeld op als hoofdaannemer, zowel in de weg- en waterbouw, als in de woningbouw of utiliteitsbouw. Deze rol nemen wij graag op ons. Voor onze klant heeft dat een belangrijk groot voordeel: slechts 1 aanspreekpunt. Balm kan als hoofdaannemer zowel het ontwerp als de realisatie verzorgen.

Over ons – Balm ook voor VvE’s en particulieren

Balm voert ook werkzaamheden uit voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en particulieren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Werken bij Balm

Als jij bij Balm komt werken, ben je flexibel inzetbaar en werk je samen met betrokken collega’s en vakspecialisten. In teamverband voer je betonwerkzaamheden uit. Balm is gericht op continuïteit en biedt zekerheid aan de medewerkers. Wil jij werken bij Balm, een familiair bedrijf met grote naamsbekendheid, en samen met 60 enthousiaste collega’s van elke betonreparatie een succes maken?
Bekijk dan onze vacatures.