Sierbeton reparatie Internationale School – Amsterdam

Sierbeton reparatie Internationale School – Amsterdam

Sierbeton reparatie Internationale School – Amsterdam. Aan de Anthonie van Dijckstraat 1 in Amsterdam voerde Balm sierbeton reparaties uit naar tevredenheid van de opdrachtgever. Het gaat om de Internationale Franse School. Het gebouw is gebouwd in de vorm van een hoefijzer en heeft een grote binnenplaats. De school komt uit 1931 en is een gemeentelijk monument. Architect: Westerman, A.J. & P.J.J.M. Cuypers (een kleinzoon van de bekende architect van Rijksmuseum en Centraal Station).

De school is niet alleen voorbehouden voor Franstalige leerlingen. Het staat open voor alle nationaliteiten en dus ook voor niet-Franstalige studenten. De Internationale Franse School van Amsterdam heeft een vernieuwend pedagogisch project opgezet dat academische uitmuntendheid, openheid voor de wereld en persoonlijke ontwikkeling combineert, en dat haar leerlingen in staat stelt alle nodige vaardigheden te ontwikkelen om de wereld van morgen tegemoet te treden. Op deze school worden studenten voorbereid op officiële Franse diploma’s.

Sierbeton reparatie Internationale School – Amsterdam

Betonreparatie: Balm is dé specialist. Beton verdient onderhoud. Door verouderingsprocessen en andere oorzaken neemt de kwaliteit van beton af, met betonschade als gevolg. Voor uw project, klein of groot, komen wij graag bij u langs voor advies over betonreparatie.