Terugblik Beton Event 2022

Beton Event 2022

Beton Event 2022: dit evenement van de beton(bouw)sector in Nederland wordt al meer dan 60 jaar georganiseerd. Dit jaar vond het plaats op 14 juni jl. en Balm was ook aanwezig.

Dit netwerkevenement in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam is de plek waar professionals elkaar ontmoeten, bedrijven elkaar bezoeken en/of deelnemen aan het congresprogramma. Een mooie gelegenheid om elkaar op de beursvloer te spreken, kennis te delen en kennis te maken. Een dag vol met ontmoetingsplaatsen, een netwerkplein, goede sprekers en de uitreiking van de Betonprijs 2021.

Voor de Betonprijs komen bouwwerken of -delen (in de brede betekenis van het woord) in aanmerking die in Nederland zijn gerealiseerd door Nederlandse of buitenlandse bedrijven. Ook projecten die door Nederlandse bedrijven zijn gerealiseerd in het buitenland, kunnen in aanmerking komen met als voorwaarde dat er een wezenlijke bijdrage moet zijn geweest van Nederlandse betonexpertise.

We kijken met veel plezier terug op Beton Event 2022. Een dag waarop we ook onze mooie momenten van ons 60 jaar bestaan van dit jaar konden delen met ons netwerk.

Hebben we elkaar op deze dag gemist en wil je alsnog bijpraten? Neem dan contact met ons op.