Go back

Nieuws

05-04-2021 - Versterken in Veenendaal

Balm bv gaat 3.000 m1 afgekeurde plaatnaad aan de breedplaatvloeren, ook wel bollenvloeren genoemd, versterken van het pand en de parkeergarage De Tricotage in Veenendaal met de gevalideerde Koolstoflijmwapening en ankers.

Wij hebben hier te maken met diverse VvE’s en de gemeente als opdrachtgever. Afstemming van de versterking gaat in goed overleg met alle partijen uitgevoerd worden, alles is opgenomen in een strakke planning om hierbij zo min mogelijk overlast te veroorzaken voor de gebruikers.

Dit is het vierde project waar Balm zijn versterkingen middels lijmwapening, ankers en/of monitoring gaat uitvoeren, bij elkaar meer dan 40.000 m2 vloeroppervlak.

Balm bv heeft met zijn partners een proef uitstaan met een speciaal voor de bollenvloeren ontwikkelde sensoranker. Meten is weten, het anker worden aangebracht in vloeren waar twijfel bestaat over de draagkracht. De sensor geeft mogelijk gedrag en veranderingen aan, waar dan indien nodig maatregelen tot versterking kunnen worden genomen. Hiermee wordt de veiligheid gewaarborgd met minimale kosten en overlast. De monitoring is 24/7 en gebeurd op afstand.
Hierover later meer.

05-04-2021 - Versterken in Veenendaal

×