Nieuws

Balm is CO2-bewust
Duurzaam ondernemen staat bij Balm hoog in het vaandel. Onlangs ontving Balm het CO2-bewust certificaat niveau 3. Twee keer per jaar berekent Balm haar CO 2-footprint.

De doelstelling van Balm is om in de periode 2014-2020 20% CO2-reductie te realiseren. Dat wil Balm bereiken door efficiƫntere inzet, beheer en bediening van het wagenpark, aankoop van milieubesparende voertuigen en materieel, en energiebewust gebruik maken van kantoor/opslag en voertuigen. Aan de werknemers is gevraagd ieder een individuele bijdrage te leveren aan de reductie van CO2 uitstoot. Een aantal mogelijkheden om bij te dragen: zorg voor de juiste bandenspanning, ga het nieuwe draaien/rijden toepassen, ga bewuster om met printen en zet het licht uit als je je kantoor verlaat en probeer zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. Het is een fraaie manier om bewuster om te gaan met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). En gelukkig: met resultaat. Lees meer over MVO bij Balm.

Toepassingsgebieden: betonreparatie, staal- en betonconservering, kathodische bescherming, injecteren, betonspuiten. Het aanbrengen van lijmwapening. Het functioneel herstellen van het draagvermogen van betonvloeren. Het isoleren van kruipruimtes.

Lees meer in bijvoorbeeld de flyer over toepassen van Geomortel:
Download flyer Geomortel
 
toekomst visie